Hieronder vindt u een aantal recepten terug voor overheerlijke maaltijden. De recepten zijn gemaakt voor 4 personen met een minimum aan bereidingswijze. Klik op de gerechten om ze te downloaden.
Varken
- Varkenskroon met kaas, ham en pasta
- Varkenskroon met risotto en boschampignons
- Hutsepot
- Vogelnestjes
- Vleesbrood
- Perfect worsten bakken
- Orientaalse spies
- Italiaanse crépinette
- Cassoulet vs. hutsepot
- Finettes met paprika en worteltjes
- Finettes in mosterdsaus met prei en aardappelen
- Tortilla met Breydelspek
- Sterslagersham met prei
- Gevulde tomaat met gehakt
- Gevulde paprika met fijne groenten en tuinkruiden
Rund
- Zachtgegaarde rosbief met een korstje van verse basilicum
- Tagliata met nazomerse groenten
- Winterstoofpotje van rundsvlees op Bourgondische wijze
- Stoofvlees met Leffe
Lam
Kalf
- Gepaneerd kalfslapje met asperges en kruidenmousseline
- Kalfslapje gevuld met rucolapesto en wok van lentegroenten
Kip
- Superkrokante kippenbil met gestoofde spinazie en peer
- Kip met aardappelrisotto
- Pitta met kip, omelet, champignons en gekookte hesp
Konijn
- Konijn met mosterd en champignons
- Konijn met frambozenbier
- Gestoofd konijn met lentegroenten en ravioli